Proizvodi

Venecijaneri

Proizvod koji svojim izgledom i funkcionalnošću omogućava da se prostorija zaštiti od sunca a u isto vreme pruža predivan filter svetlosti bez totalnog prodora sunčevih zraka drugačije rečeno zamračenja. Pored zaštite od svetlosti, venecijaner omogućava da imate svoju ličnu privatnost od radoznalih pogleda. U našoj ponudi su venecijaneri elegantnog izgleda zbog velike palete modernih aluminijumskih letvica u boji. Venecijaner sadrži tzv. staklenu palicu s kojom se omogućava dotok i smer svetlosti. Vršimo proizvodnju venecijanera po meri svačijeg prozora a njihova montaža je vrlo jednostavna i postavlja se sa unutrašnje strane prozora.

 

Trakaste zavese

Proizvod koji se koristi za zaštitu od svetlosti. Predstavljaju moderno rešenje za poslovne i stambene prostore. Izrađuju se od veoma kvalitetnog materijala u različitim dezenima. Ekskluzivan  izgled  je u samim trakama koje su različitih boja i dezena. Trake se pomeraju pomoću lančića koje omogućavaju da se one okrenu i do 180 stepeni što vam omogućava da prilagodite sebi dotok svetlosti. Trake su od antibakterijske tkanine koja sprečava da se u nju uvuku neprijatni mirisi i prašina. Trakaste zavese su pogodne za vrata, prozore i izloge bilo koje veličine, jer mi možemo svaki proizvod da prilagodimo vašim potrebama.

 

Rolo i zebra zavese

Rolo i zebra zavese su proizvodi koji su pre svega namenjeni za zaštitu od svetlosti. Ovi proizvodi se montiraju na unutrašnje krilo prozora ili na plafon i  funkcionišu po sistemu roletne to jest imaju lančić čijim pomeranjem određujete koliku površinu želite da prekrijete platnom. Pored svoje funkcionalnosti ovaj proizvod se ističe modernim dizajnom i mogućnošću ulepšavanja svakog doma, kao i poslovnog prostora zahvaljujući širokom izborom platna.

 

Komarnici

Kvalitetno rešenje koje vam omogućava strujanje vazduha a pritom sprečava prodor insekata pomoću fiberglass nezapaljive mreže otporne na spoljne uticaje.

Rolo komarnik je komarnik koji u sebi sadrži mehanizam koji namotava mrežu na osovinu u postojeću plastificiranu kutiju koja može biti sledeće boje: bela, braon, antracit, zlatni hrast. Prednost mu je  da se nemora skidati prilikom pranja prozora pa je stime idealan za balkone prilikom zalivanja cveća.

Fiksni komarnici se pričvršćuju direktno na prozor. Zaštita je odlična a cena vrlo pristupačna. U našoj ponudi se nalaze aluminijumski i pvc fiksni komarnici, gde aluminijumski komarnici mogu biti u sledećim bojama: bela, braon, antracit, orah, zlatni hrast, dok pvc samo u beloj.

Plise komarnici  su komarnici koji klize po vodilicama, a zbog svoje mogućnosti skupljanja mreže bočno u  kućište predstavljaju idealno rešenje za izlaske na balkon kada nema dovoljno mesta. Vrlo su modernog dizajna i postoji mogućnost izrade u sledećim bojama: bela, braon, antracit, zlatni hrast.

Komarnik vrata sa štokom predstavljaju jedan od najboljih i najefikasnijih načina zaštite od insekata uz istovremeni prodor velike količine vazduha. Zahvaljujući aluminijumskom štoku i krilu kao i S prečke ova vrata pre svega odaju utisak kvaliteta i masivnosti, pri tome magnet koji se nalazi vertikalno celom visinom vrata  omogućava sigurno zatvaranje vrata. Takođe postoji mogućnost izrade vrata kao jednokrilna i dvokrilna, pri čemu jednodelna mogu po želji kupca imati i parapet na određenoj visini. Izrađuju se u sledećim bojama: bela, braon, antracit , zlatni hrast.

Vrata za strujomer predstavljaju idealno rešenje za zaštitu i sakrivanje strujomera. Izrađuje se od kvalitetnog aluminijuma plastificiranog u belu boju.

Roletne

Proizvod koji služi kao spoljna zaštita prozora a pri tom omogućava i toplotnu izolaciju. Sastoji se od kutije i letvica aluminijumskih ili plastičnih. Aluminijumske su ispunjene purpenom, samim tim su i termo izolovane i u raznim bojama. Mehanizam roletne omogućava da zamrači onoliko koliko vi to želite.

U našoj ponudi razlikujemo široki spektar roletni među kojima izdvajamo: unutrašnje roletne, spoljne roletne sa plastičnim letvicama, spoljne roletne sa aluminijumskim letvicama ispunjene purpenom, kao i spoljnje roletne sa integrisanim rolo komarnikom u kutiji.

 

 

web hit counter


Pratite nas na:

Facebook


Kontakt

XII Vojvođanske udarne brigade 69

25000 Sombor

064 127 63 43

064 227 90 84